NOKAUT, DRS И СПЕНС ПОДГРЯВАТ PUBLIC ENEMY В СОФИЯ!

15.10.2010 14:00 | Видян 2772 пъти

NOKAUT, DRS И СПЕНС ПОДГРЯВАТ PUBLIC ENEMY В СОФИЯ!

Преди броени часове мениджмънтът на PUBLIC ENEMY оповести имената на българските групи, с които ще излязат на една сцена в София.  Две са формациите, които ще открият едно от най-значимите хип-хоп събития в концертната история на България.

Събрани отново под общ акт, след дълга пауза, публиката ще може да види сета на NOKAUT & DRS (доскоро DRS+) - едни от най-установените и безкомпромисни ъндърграунд хип-хоп изпълнители, запазили в стила си олдскуул влиянията и тежкия саунд.

Вторият изпълнител също е добре познат и безспорно се нарежда високо сред най-големите имена в българския рап. Става въпрос за СПЕНС. Специално на шоуто на Public Enemy, той ще представи новия си проект с включването на музиканти на живо, събрани в истинска банда. Подобни формации са рядко срещани в хип-хопа, а у нас - на практика - за момента не съществува подобен аналог.

Двете групи ще си поделят един час точно преди хедлайнера. Ndoe, Mitaka, Gaza и Gaidata отново заедно и Спенс (+ band) -  непосредствено преди едни от най-големите - PUBLIC ENEMY!

Както вече е ясно, PUBLIC ENEMY пристигат за първи път в България за концерт на 27-ми октомври в столичната зала Христо Ботев. Инициативата е на Строежа и се осъществява с подкрепата на Туборг!

Билетите за концерта се разпространяват екслузивно в партньорската мрежа на Ticketstream.bg - Офис 1, М-тел, Техномаркет, Мултирама, Ориндж, На Тъмно, Fonex, както и на място в клуб Строежа! Цената им е 40 лв., а след 21-ви октомври става 45!

източник:stroeja.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !