Училището днес: модерна работилница за млади таланти

12.10.2010 17:00 | Видян 1751 пъти

Училището днес: модерна работилница за млади таланти

Днес (12.10.10)  се проведе заключителна конференция по проект "Училището днес: модерна работилница за млади таланти” . На събитието бяха представени резултатите от проекта, а участниците в него имаха възможност да споделят своите мнения и впечатления от проведените дейности.

Проектът се изпълнява от сдружение „Международен институт по мениджмънт” и бе финансиран от Европейския социален фонд по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Целта на проекта бе да се създадат възможности за по-добро физическо, интелектуално и личностно развитие на българските ученици. Това бе постигнато чрез ангажиране на децата в 6 вида клубове за спортни, културни и здравословни занимания: клуб „Танцуващи обувки”, „Звездни актьори”, „Здравословно хранене”, „Журналист”, „Дигитална фотография и видео операторство" и клуб по туризъм „Одисей”. В проекта взеха участие 1103 деца в различна възраст от 6 училища в град Добрич, които бяха включени в общо 66 клуба. Провеждаха се редовни занимания и репетиции, които изградиха трайни навици у децата. В рамките на дейностите по проекта бяха организирани и различни изяви като състезания по ориентиране, фестивали на танцовото и театрално изкуство, фотоконкурси и др.

Проектът стартира през октомври 2009 и бе с продължителност една година.Училището днес: модерна работилница за млади таланти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !