Щастието на истинската храна събрано в една кухня

07.10.2010 12:00 | Видян 1982 пъти

Щастието на истинската храна събрано в една кухня

Този уикенд – 10 октомври 2010, в 11:00 часа на неделно матине ще бъде представен 1-ви том от поредицата кулинарни колекции за модерния градски човек „Изкуството на истинската храна”. Всеки, който случайно или не се озове на бул. „Янко Сакъзов” 42, (магазин CASAVINO Заимов) в неделната сутрин, може да се присъедини към специалното представяне. Специалната колекция кулинарни картички, с тяхната артистична визия, са предназначени за всички, които живеят съзнателен, здравословен и активен начин на живот. Този том се предлага и с лимитирана серия колекционерска дървена кутия, която ще събира всички следващи томове от поредицата.

Кулинарните решения в сборника са лесни, бързи, вкусни, базирани на реални естествени продукти и могат да бъдат сготвени от всеки, дори никога да не е докосвал кухненски пособия. Картичките са подходящи за закачане с магнит върху хладилника, подканят към непосредствен контакт, като контрапункт на забравяните върху лавиците тежки кулинарни книги. От колекционерското издание ще научите как една купичка супа може да държи човек сит с часове, как продукт с въглехидрати трябва да съдържа и фибри, и още как съвременният градски човек може да се храни здравословно в градската джунгла.

Автори на „Изкуството на истинската храна” са Галина Толкингтън и Диана Шингарова. Галина – автор на рецептите, е  консултант по здравословно хранене и фитнес експерт. Диана е художник, стилист, дизайнер – автор на фотосесиите и цялостната графична концепция на изданието.

За гостите на неделното матине авторският тандем ще адаптира на място избрани рецепти от сборника, така че те да се превърнат в изкусителни офис обяди. Апетитните и здравословни предложения ще вдъхновят присъстващите с идеи за разнообразни ястия, изпълнявани с лесно достъпни здравословни  хранителни продукти за не повече от 30 минути. А от CASAVINO ще почерпят присъстващите с бяло и червено вино QUANTUM Chardonnay и QUANTUM Syrah & Cabernet Sauvignon.

„Изкуството на истинската храна” е завладяващ микс от 25 рецепти, които припомнят вкуса на детството, ароматите и цветовете от кухнята на баба, но същевременно навяват и атмосферата на индийски ресторант или нюйоркска закусвалня.  Те са микс от старо и ново, адаптирани за желаящия здраве зает човек, който вече има как да сготви  едновременно полезна и красива храна.

Авторите ни учат на изкуството да създаваме източник на здраве за себе си всеки ден. Рецептите в „Изкуството на истинската храна” са съпроводени с хранителна информация за съдържанието на калории и макроелементи, защото всеки има различни хранителни нужди и дават идеи как да добавим допълнителна енергия към всяка порция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !