Мария Илиева представя Versace Collection Donna с топ модели в Sin City

06.10.2010 09:00 | Видян 5614 пъти

Мария Илиева представя  Versace Collection Donna с топ модели в Sin City

Поп иконата с кадифен глас, изумителен сексапил и изтънчен стил Мария Илиева ще направи уникално шоу тази вечер (6 октомври)  в Sin City. Невероятната певица лично подбра топ моделите, с чиято помощ ще представи есенно-зимната колекция на  Versace Collection Donna. Така две икони - модната Versace, и българската арт икона Мария Илиева, обединяват сили, за да предложат на ценителите едно истинско fashion шоу в DANCE CENTER SIN CITY.

Певицата ще представи последните си хитове.  За нея на подиума ще дефилират едни от най-красивите българки Цвети Разложка, Теди Велинова, Виктория Джумпарова, Юлия Юревич, Гери Дончева, Петя Велкова, Деси Георгиева и още много известни модели.

Очаквайте едно горещо парти и още по-горещо ревю. Само тази вечер клиентите на SIN CITY ще ползват отстъпка от 10% за облеклата от колекция Есен-Зима 2010/2011 на Versace Collection Donna.

Eдна щастливка ще може да си тръгне с емблемата на колекцията - уникално палто от сребърна лисица с огнени лилави отблясъци, предложено с 30 % отстъпка. Този специален жест SMG Fashion, вносителят на Versace у нас, прави за гостите на изключителното шоу.

Новата линия VERSACE COLLECTION DONNA e предназначена за активната, самостоятелна жена, успешна бизнес дама и майка за пример на своята дъщеря-тийнейджърка. Това са облекла за жени, които искат да изглеждат перфектно на работното си място, да са красиви на вечерен коктейл и на официална вечеря. Това е линия за дамата, която знае стойността на парите и е готова да си позволи лукс на разумна цена.

Тази линия е подходяща за широк възрастов диапазон със своите елегантни кройки, фантастични материи и прецизна изработка. Линиите са много изчистени, а силуетите модерни и динамични, в унисон с поведенческия модел на успeшната жена. Това облекло е оръжие за успех, дрес код, който въздейства със своята безкомпромисна елегантност и диктува тенденции.

Цветовата гама прелива от уравновесено бежово, прелива в розово или петролено зелено, за да се взриви във възбуждащо сетивата цикламено или лимонено жълто. Разбира се присъства класическото черно, декорирано с пайети и метални елементи. Нежно лилавото е доминираща гама.

Палтата не правят изключение от неоновия спектър – жълто, цикламено, лилаво, оранжево. Два изключителни екземпляра от лисица и визон, съответно в лимонено жълто и цикламено, са магнитите, които привличат вниманието в Rich!

Роклите и полите са с дължина около коляното, без ръкави, прилепнали и с подчертана талия, носят се с високи чизми от велур. Блузите и горната част на роклите са с висока яка или с презрамки и голи рамене.
Панталоните са тесни, с по-мъжка кройка, изключително секси, комбинирани с къси вталени сака.
От дългите до лакътя кожени ръкавици се показва само перфектният маникюр.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !