Цветелина Янева представя албум и фотосесия

05.10.2010 12:40 | Видян 7918 пъти | Гласували 1

Цветелина Янева представя албум и фотосесия

Днес, 5 октомври, е както личен, така и професионален  празник за младата и талантлива певица Цветелина Янева. Изпълнителката на музикална компания „Пайнер” празнува рождения си ден и едновременно с това празненство ще се състои и промоцията на нейния дебютен албум "На първо място". Грандиозното събитие ще се състои в Sin City, и на него изпълнителката е пoканила много свои колеги, близки и приятели. 

Цветелина Янева ще представи песните от първия си албум на специално построен декор, който ще включва и две внушителни сцени. За да я поздравят, до нея на тях ще се качи и група "032", които ще представят специално подготвената за случая нова версия на съвместния им хит „Три минути”.

Красивата певица ще смени три невероятни тоалета. Специално за днешния спектакъл Цветелина Янева и  стилисът Добромир Киряков са посетили  Седмицата на модата в Милано, като оттам са  подбрали два тоалета от последната колекция  на Versace. За третото си модно преобразяване изпълнителката и екипът и са се доверили на български дизайнер. Изпълнителката е решила да изненада фенове и гости, като се появи в три изцяло различни визии-първоначално ще е облечена в бляскава рокля, която по-късно ще бъде заменена с ексцентричен тоалет уникат, а на финалът е запазен за нещо много женствено и  секси.

Хореографията и изпълнението на танците са поверени на невероятните танцьори от балет "Нова".

Специално за обложката на албума, Цветелина засне и фотосесия с фотографа Костадин Кръстев – Коко. В нея тя се представя в по-различна светлина, в която не сме виждали изпълнителката на хита „За контакти”.


Снимки: Костадин Кръстев-Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !