Вероника помага на болни младежи

24.09.2010 13:58 | Видян 5096 пъти

Вероника помага на болни младежи

Вероника ще се включи в благотворителен концерт в Бургас на 29 септември, който има за цел да събере средства за лечението на двама болни младежи, страдащи от рядка форма на онкологично заболяване.
Двамата студенти – Петко и Милена страдат от коварния Сарком на Юинг и за лечение са необходими десетки хиляди евро. Те нашумяха покрай риалитито Bailando, в което техният съгражданин Деян Симеонов танцува заедно с Таня Богомилова, за да ги спаси.
Благотворителната инициатива, която ще се състои на 29 септември, ще помогне допълнително за набирането на още средства за младежите. Организатори на събитието са популярният клуб денс център Plazza, където ще се проведе и концертът, и хотел-ресторант „Булаир”. Освен Вероника участие ще вземат рапърът Устата и куп миски, които ще дефилират, за да подкрепят инициативата. Сред тях ще са красавиците: Лейди България 2009 Цвети Разложка, Лейди България 2010 Петя Станчева, Мисис България 2008 Ралица Тодорова, плеймейтката Теодора Иванова. Те ще представят тоалети на известни дизайнери от морския град. Бургаската художничка Теодора Калчева ще украси с модернистичен бодиарт тялото на една от дефилиращите красавици. Водещ на събитието ще бъде най-титулуваният у нас модел и световен шампион по фитнес Мирослав Йончев.
Вероника винаги е подкрепяла подобни благородни инициативи.

"Ще помогна с това, което умея най-добре – с пеене. Надявам се инициативата да има широк отзвук и да достигне до много хора с големи сърца. Аз вярвам, че такива все още има в България, и те да помогнат на Милена и Петко да имат нормален живот.”, сподели развълнувано Вероника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Няма коментари към тази новина !