Бившата на Врачански гледа на карти

25.09.2010 09:00 | Видян 7834 пъти

Бившата на Врачански гледа на карти

Силвия Петкова – звездата в новия български филм Лов на дребни хищници, може да е оставила Калин Врачански от Стъклен дом заради предсказание на карти. Мацката е много силна в гаданията на таро. Това са вещерски средновековни карти с магическа сила. Хвърлят се за добро и за зло, за любов и за успех в кариерата. Но сред тях има и такива като дявол, бесило и всякакви черни щуротии.

Точно на таро тя е видяла развитието на своята връзка с Калин. С това близките й си обясняват загадъчния й коментар пред седмичника  СУПЕР 19, че тя е разделена с него, но не е свободна. Вероятно картите сочат втори епизод на романтичнта им сага.

Иначе Лов на дребни хищници има всички данни да се превърне в хит. По нищо не личи, че лентата на Цветодар Марков е заснета точно за 21 дни. Главната героиня, играна от Петкова, се казва Хали – нахакана тийнейджърка, която преследва целите си на всяка цена. Партнират й Бойко Кръстанов – Дани от Стъклен дом, с когото са си дружки от НАТФИЗ, и носителката на Аскеер Яна Титова. В другата сюжетна линия главните действащи лица са позабравеният Мариан Вълев и големите Христо Шопов и Стефан Мавродиев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !