Международна академия за позитивна трансформация „Аз вярвам”

24.09.2010 10:00 | Видян 4112 пъти | Гласували 1

Международна академия за позитивна трансформация „Аз вярвам”

Целите на Академията (МАПТ) са да се извършат основни позитивни трансформации, за да се изгради човек като хармонична и цялостна личност. За да се постигне тази цел, бе необходимо най-напред да се породи идеята за нея. Тя премина през желанието за нейното осъществяване и прерасна във вяра, че целта е възможна.

Вътрешната дуалност на човека предопределя откриването на необятните простори на собствените възможности, от една страна и наличието на страх, ниска самооценка и липса на мотивация, от друга. Това всъщност е свобода, наречена право на избор. Изборът да сме себе си, като част от цялото, част от библиотеката, в която можем да намерим решенията за сбъдването на всяко наше желание, на всяка поставена цел. Откриването на тази библиотека с познание и мъдрост е причината за създаване на академията. Да преразгледаме собствената си самооценка, да решим кои са убежденията, които ни пречат да постигнем целта си и ги заменим с нови позитивни утвърждения е в същността на промяната. Сънищата и интуицията са вратата към непосредственото достигане до истината.

ДЕЙНОСТИ
• Откриване, издаване и разпространение на книги с позитивна насоченост.
• Провеждане на семинари, беседи, дискусии и други национални и международни форуми с осигуряване на лектори и специалисти от страната и чужбина.
• Провеждане на обучение за лектори.
• Организиране на дистанционни интернет обучения и уеб-семинари.
• Учредяване годишен форум за връчване на Международен приз – наградата се връчва на изявени личности за приноса им в изграждане на позитивен и благороден свят.
• Осъществяване контакти и съвместни инициативи с електронни и печатни медии, неправителствени организации, както и със сродни сдружения и институции от страната и чужбина с цел подпомагане развитието дейността на Академията.
• Oрганизиране и реализиране международен обмен на културни и образователни програми, преподаватели, експерти и специалисти

Условия: Семинарите се провеждат на адрес - кв. Лозенец, ул. Златовръх  51, Център към МАПТ. Залата е оборудвана с екран, проектор и други необходими за обученията средства и материали. Има добра акустика и максимален брой на местата - 25. Учебната година започва на 02 октомври 2010 г. и е с продължителност до месец април 2011 г. Занятията се провеждат всяка събота от 9.00 часа, като се редуват лекции, беседи, дискусии. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !