Шефът на затворите „на топло” в студиото на Иван & Андрей

20.09.2010 12:00 | Видян 4273 пъти

Шефът на затворите „на топло” в студиото на Иван & Андрей

Началникът на Главна Дирекция „Изпълнения на наказанията” към Министерство на правосъдието – ген. Петър Василев, ще бъде гост в „Шоуто на Иван & Андрей” в понеделник вечер, 20-ти септември 2010 г..
Шефът на затворите в България – господин Василев, познава всички ВИП затворници в страната. Ето защо Иван & Андрей ще говорят с госта си за „неговите клиенти” - Алексей Петров, Митьо Очите и други знакови фигури.

Ген. Петър Василев е роден на 1-ви февруари 1951 г. През 1971 г. се дипломира в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Четири години по-късно започва работа в системата на затворите. Преминава през много служби и длъжности. Бил е зам.-началник на Софийския затвор, прокурор в Главна прокуратура, зам.-началник на Главното управление на местата за лишаване от свобода. От октомври 2001 г. е на сегашната си длъжност. Преди няколко месеца е произведен в звание „генерал”.  

В понеделник вечер супер акция ще има и Супер Бианка. Тя ще представи репортаж, който засне в Габрово от фестивала на традиционните занаяти в архитектурно – етнографски комплекс „Етър”!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !