Анелия със сръбско гадже

18.09.2010 09:00 | Видян 16020 пъти

Анелия със сръбско гадже

Сръбски кръчмар в САЩ сваля фолкпевицата Анелия, която започна турнето си пред българите живеещи там, научи СЛАВА от свои източници. Още първия ден заралийката решила да похапне салата от морски дарове във Вашингтон в заведение в близост до Пентагона. Изненадващо от тонколоните прозвучали познати ритми, които се оказали хитовете на певицата Добрата, лошата, както и дуетната й песен с Миро Завинаги.

Оказало се, че собственикът на заведението бил сърбин и знаел, че бившата жена на Коко Динев ще го посети. Според близки до изпълнителката, това е човека, който неотдавна и изпращаше кошници с цветя в салона за красота, който тя посещава в София.

Сърбинът имал много приятели от България и проучил цялата автобиография и навици на певицата - къде ходи, с кого излиза и какво харесва. Той се зарекъл пред тях, че на всяка цена ще се добере до любимката си и си направил план за действие.

Дали изпълнителката ще отвърне на ухажването на чужденеца ни предстои да разберем. Преди да замине за Америка певицата призна в тв интервю, че сърцето й е свободно. Турнето Анелия US Tour 2010 включва 12 концерта в САЩ и Канада. На трагичния 11 септември тя пя в Ню Йорк. Преди това тя посети мястото, където се извисяваха Кулите близнаци и постави цветя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !