Камелия разкри най-големите си страхове

13.09.2010 15:15 | Видян 11825 пъти

Камелия разкри най-големите си страхове

Малко преди да излезе на сцената в столичния клуб БИАД, фолк певицата Камелия разкри пред екипа на заведението кои са най-големите й страхове.

Тя споделила, че гафовете, които понякога й се случват на участие, не я притесняват толкова, колкото... природните катаклизми.

„При последното земетресение бях в леглото, когато видях как огледалото срещу спалнята ми се разлюлява. Направо изтръпнах! Скочих и хукнах да спасявам кучетата“, разказала Камелия.

Фолк певицата споделила още, че изпитва страх от вода и от летене със самолет. „Не плувам, защото като малка нагълтах вода, но пък се возя в самолет, нищо, че не ми е особено приятно. Не ми става лошо, плаши ме слабостта, че не мога да контролирам ситуацията.“

Що се отнася до гафовете пред тв камерите в предаването й „Споделено с Камелия“, пайнерката заявила, че най-важното е човек да запази самообладание и да се държи естествено, пише dir.bg.

Последната неловка ситуация й се случила пред феновете в БИАД, където имала участие. Камелия излязла на сцената със спусната коса, като не се съобразила, че заведението е препълнено и атмосферата е нажежена.

По средата на изпълнението й станало доста горещо и се принудила да поиска ластик от момиче от публиката, за да си върже косата. Камелия не забравя и случката, когато останала по бельо, след като полата й се свлякла по време на ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !