Тридневен парти маратон за петото издание на SEEME!

07.09.2010 16:45 | Видян 3289 пъти

Тридневен парти маратон за петото издание на SEEME!

Не се шегуваме: Пригответе се за парти маратон!  SeeMe не е само сериозен бизнес, конференция и работа.  SeeMe има и своята забавна страна и ще ви предложи един страхотен парти уикенд. Всяка вечер от 16-ти до 18-ти септември на SeeMe ще бушуват  най-различни партита и различни стилове музика – за да задоволим всеки вкус.

Първата банда ще свири в пиано бар в Благоевград със специални гости от Канада - The Perms - алтернативен рок група. Ако пропуснете тoва парти – не се притеснявайте, все още имате шанс да чуете музиката на Канада: на 16-ти септември  в Парти център 4-ти км, където заедно с The Perms ще свири една от най-горещите български групи, Нова Генерация - всичко това, организирано от Jet Set. DJ Chaves ще се грижи за плавния преход между бандите. Освен това The Perms ще бъдат специални гости в Пловдив и Ботевград. Тяхното посещение стана възможно благодарение на Канадската асоциация за независима музика.

През нощта на 16-ти септември - в първия ден на конференцията ще загреете добре със специалното изпълнение на хаус дивата от Америка - Барбара Тъкър. Не пропускайте едно брилянтно изпълнение на вокален хаус в клуб Mascara.

Invitro Indipendent Music ще ви изненада с парти в клуб Lifehouse със артистите  МО, TREXX, B0B1 и ZEROUZER. И не само това - Invitro ще спретне още едно знаменито парти в ID Club със специалното участие на  Mo, DJ Smooke и Daniel Marekoff.

Еднo от най-новите и най-горещи места в София - Rock Café ще ви зарадва с много и разнообразна музика, като се започне на 16-ти септември с FREKY Styley Funkified подбор от Мартен.  В петък Радио Café ще ви представи една от водещите български поп звезди -  Галя, заедно с която ще свирят Боби Вълчев / пиано/, Росен Ватев / барабани / и Борис Таслев / бас /. И ако наистина обичате музика на живо, в събота Rock Cafe ще ви направи щастливи с една изгряваща звезда – Monyx / вокали, китара /, придружен от Мартин Стоянов / пиано / и Георги Марков / барабани /.

Ако предпочитате дневни партита на открито  - не пропукайте Заимовата градина, точно в деня на София  единствено и само благодарение на организаторите на партита HMSU, които не спират до тук. За тези, които искат да продължат с темпото на  DrumNBass стила, HMSU са подотвили голямо парти през цялата нощ в Парти център 4-ти км. 17-ти септември ще продължи в клуб Mascara със SeeMe парти награждаване на най-добрите в музикалната индустрия за региона.  Партито ще продължи цяла нощ със съвместен сет на Доминик Плаза /Барселона/ и Parham /Стокхолм/. Underground Society  организират специално парти в клуб Lifehouse на 17.09.2010 (петък) с двама от най-талантливите диджеи на България - Stein и George West. Te ще представят най-новата си музика и ще зарадват първите 50 гости, които ще получат подарък - уникален диск с микс създаден от Stein и George West. За любителите на нощни партита на открито - AIRDANCE: 2 ще ви подари двудневен фестивал (17-19 септември), с над 40 български и международни артисти, които ще свирят в различни стилове. Събитието ще се проведе в красивата местност Art House Витоша (къщата на композитора), в Природен парк Витоша.

Друго готино място в София за много готини хора – Culture Beat, ще бъде домакин на No Heads Music Weekend /17-ти и 18-ти септември /. И този път No Heads Booking се заема с отговорната задача
да провокира и задоволи музикалните търсения на всички, които изискват елитарен електронен звук. На 17-ти (петък) и 18-ти (събота) септември, като част от парти програмата на SeeMe 5, в Culture Beat ще се проведе `No Heads Music Weekend`. Първата нощ ще бъде изцяло поверена на българските артисти, подкрепяни от No Heads Booking - PolLa ще открие вечерта, следвана от Jean Deneuve. В разгара на събитието зад пулта ще се появят Bosha и Victor`s Mob за b2b сет, а отговорността по закриването (или не?) ще бъде поета от Lepton.
Съботната вечер ще се открои с чуждестранен гост – Julien Chaptal (FR), който понастоящем живее и работи в Холандия. Името му се свързва с издания за лейбълите 100% Pure, Intacto, Remote Area. Подкрепа от българска страна ще окаже Laylla Dane. За поредна година младата дама е номинирана на SeeMe Awards в категория best SEE female DJ.

За тези, които предпочитат по-интимна обстановка, задължително включете бар Urban в програмата си. Той се намира в сърцето на София  и на 17-ти и 18-ти септември  ще се грижи за вашето парти настроение  със специални гости  George Eve  и The DJ is Alien.

Една голяма изненада каца директно от Чикаго – Afro Acid Project, парти, което ще разтърси здраво Парти център Флоримонт с много специални гости DJ PIERRE (USA, AFRO ACID); ANGEL ALANIS (USA, AFRO ACID) и
SERGIO MEGA (KIEV, CTS/AFRO ACID). За доброто подгряване ще се погрижи добре познатия на българската публика Balthazar.

Ако не вярвате, че музиката може да спаси света, елате в Маскара в събота вечерта. Благотворително парти за всички, които мислят, че музиката може да промени света към добро. Nik Nikolov /България /, Bogdan  /Румъния / и Aleka /Гърция/ ще свирят  за вас през цялата нощ. И една много приятна благотворителна изява  по време на съботното парти: Елица и Стунджи  ще направят вашата нощ наистина супер.

Съботната изненада в парти център 4КМ: BALKAN SCIENTIST DUB PROJECT. Роден от срещата на традиционната балканска музика с класическия ямайски dub и неговите превъплъщения в измерението на електронния звук, експерименталния проект BALKAN SCIENTIST DUB PROJECT представя една иновативна, танцувална и вълнуваща музика, изпълнена на живо от виртуозни музиканти и диджеи с глобално съзнание. Това е звук, който е в състояние едновременно да ви накара да танцувате и да въздигне духа ви към зездите. Задължителна спирка в програмата на SEEME.

Последно, но не на последно място - Флоримонт парти център ще събере до най-доброто от транс музика със няколко страхотни имена: Веселин Тасев / BG /, Solarstone /Великобритания /, Temple One / Великобритания /, Ton TB /NL/ и Dennis Sheperd /DE /.

Всъщност това дори не е последното, защото се очаква още допълнения в парти програмата, за което ще ви държим в течение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !