Капанов и Енчев правят фризура и лифтинг на едно място

06.09.2010 14:20 | Видян 4589 пъти

Капанов и Енчев правят фризура и лифтинг на едно място

Българската легенда в коафьорския занаят стилист Кръстьо Капанов откри най-новия си салон в един от най-шикозните хотели в България „Приморец” – Бургас. Именно в уникалния SPA център на 5-звездния „Гранд”, студиото на Капанов е непосредствено до кабинета на още един голям специалист, този път в пластичната хирургия – д-р Ангел Енчев. Клиентите имат шанс на едно място да получат неподражаема прическа, както и консултация за пластични корекции, от наистина най-добрите ни светила в тези области.
 
По време на официалното откриване на новото морско студио „Капанов” през уикенда, стана ясно, че негов ученик от Бургас ще представи България на прочутото шоу на прическите в Париж през ноември, което се организира ежегодно от Световната фондация за млади таланти в коафьорството „Гийом”. Асен Марков е талантлив млад фризьор, който е усвоил школата на стилист Капанов и в момента е ангажиран да работи в новото бургаско студио. Той бе представен заедно с колежката си Гергана Клинкова, с която ще отговарят основно за класното обслужване в салона. Освен майсторството на фризурите, в студиото на Капанов ще се обръща специално внимание на всеки посетител. Това авангардно виждане в занаята, акцентира и върху уменията на добрия коафьор да общува. Поради дългото време, което фризьорът прекарва с клиентите си, налага се той да бъде и своеобразен „психотерапевт” на модерния човек.

В нетрадиционен празник на красотата се превърна спектакълът, който стилист Капанов бе подготвил за своите отбрани гости в морския град, в лятната градина на Гранд хотел & SPA “Приморец”. Експресивното изпълнение на аржентинско танго от балет “Арабеск” и музиката на Астор Пиацола се врязоха в сетивата на гостите и майсторски отвориха път към по-дълбоките нива на чувственост.

Танц, музика, ритъм, движение, форма, цвят и линия се сляха в едно единствено внушение. Дефилето на дванадесетте модела от агенция “V.S. Models”, понесе посланието на твореца Капанов - женственост и дързост, естетика и стил. Тоалетите на Бети Бъркли завършваха търсенето на перфектната линия и хармонията в прическите. Естрадната прима Тони Димитрова даде силен емоционален старт на новия салон със своите изпълнения. Дъждът се вмъкна някак непринудено в спектакъла, за да подскаже, че новото начинание „ще върви по вода”, а Тони изпълни хита си „Летен дъжд”, под чадъра на своя приятел и кавалер Кръстьо Капанов.

 Сред гостите на шоу-спектакъла бе забелязан и пластичният хирург д-р Ангел Енчев. С цялостното си присъствие Гранд хотел „Приморец” в Бургас се налага не само като център за отдих, бизнес, или развлечение, но и като място, в което човек може да стане по-красив, уверен и хармоничен, а сигурно и по-добър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !