Българин участва в престижен голф турир

01.09.2010 13:00 | Видян 2737 пъти

Българин участва в престижен голф турир

Български голфър ще замине за престижния голф турнир Ryder Cup 2010, чийто домакин  тази година е Уелс. Българският състезател ще бъде избран измежду най-добрите от голф турнира CANALI Cup на 4 септември, събота, който ще се проведе на голф игрището в село Равно поле до София.

CANALI Cup се организира по модела на Ryder Cup, като два отбора от по 12 голфъра ще представляват Европа и САЩ в надпревара в три формата: Foresomes, Better Ball и Singles.

Най-добрият и в трите формата от всеки отбор получава от спонсора CANALI  билет за състезанието Ryder Cup 2010 в Уелс за периода  30-ти Септември -  3-ти Октомври и международен билет за достъп за периода от 28-ми Септември до 3-ти Октомври, който дава право за достъп до състезанието и достъп до частен покрит павилион с места за наблюдаване на състезанитео на огромен ТВ екран.

Единият от двамата най-добри голфъри, изпратени от CANALI в Уелс, ще има правото да се състезава в деня на спонсорите. Изборът кой да представлява България в схемата на един от най-престижните голф турнири в света ще бъде направен от официалния спонсор на Европейския отбор за Ryder Cup 2010 в Уелс CANALI.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !