"Глобусът" с нов водещ

02.04.2008 14:48 | Видян 6835 пъти | Гласували 6

От 5-и април предаването за туризъм на bTV “Глобусът” стартира своето излъчване с нова водеща и обновена концепция. Любопитните дестинации в България и по света ще бъдат представяни от Диана Стоянова. Доскоро тя беше водеща на тийн предаването “Споко плейър”, а в момента е един от участниците в отбор “България 1” в телевизионното състезание “Форт Боаяр”.
“Глобусът” ще заложи на абсолютно нова визия и концепция в представянето на най-атрактивните туристически обекти. В предаването освен туристическа информация за местата по България  и света, ще има и много запознанства с интересни местни хора, които ще разкажат повече за особеностите и традициите в различните кътчета от България и света.
Първата дестинация, която Диана ще посети, е Пловдив. Най-младата пътешественичка ще разкаже повече за историята на древния град и неговите символи – седемте тепета, от които вече са останали само пет. Освен това заедно с нея зрителите ще могат да разгледат вековни тракийски останки, Античния театър, римския стадион и още ред забележителности, с които пловдивчани се гордеят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !