Теодора и DJ Jerry с атрактивен клип към „Моят номер”

24.08.2010 15:20 | Видян 5889 пъти | Гласували 1

Теодора и DJ Jerry с атрактивен клип към „Моят номер”

Теодора и DJ Jerry са готови да зарадват почитателите си с атрактивен клип към съвместния си проект „Моят номер”. Видеото се върти от днес ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Седмица след появата си парчето „Моят номер” вече се радва на огромна популярност сред феновете на попфолка. Само ден след записите на песента Теодора и DJ Jerry отпътуваха за родното Черноморие, за да клипират първата си съвместна песен. „Искахме да заснемем видеото и да го пуснем максимално бързо, особено след като вече се завъртя в радио ефира, по заведенията и в интернет пространството.”, сподели Теодора.

Повечето кадри са заснети на яхта в морето и в един от най-луксозните хотели в курорта Слънчев бряг. Чаровната певица, както винаги е изключително секси. Заложила е  изцяло на стилни тоалети в любимия си черен цвят, които прилягат великолепно на перфектното й тяло и подчертават магнетичния й син поглед.

„Много съм доволна от това, което се получи. Видеото носи много позитивно и свежо настроение. Макар че лятото е към своя край, надявам се гледайки клипа, хората да продължат да съхранят лятното настроение у себе си по-дълго време.”, довери още красавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !