Божинов на купон с Гигов и Гибона

21.08.2010 09:00 | Видян 11290 пъти

Божинов на купон с Гигов и Гибона

Валери Божинов продължава да се възползва от всяка възможност за купонясване преди старта на сезона в Серия А. Нападателят на Парма бе гост на рождения ден на собственика на Night Flight Петко Димитров. Националът откликна веднага на поканата, като дори трябваше да се прибере специално за случая от Италия.

Night Flight стана като втори дом за Валери това лято. Половинката на фолк певицата Алисия на няколко пъти бе засичан да опреснява знанията си по чалга ритмите в различна компания.
Преди късния купон Петко Димитров организира специална вечеря в по-тесен кръг за приятелката си Ели Гигова и родителите й - собственикa на Локомотив Сф Николай Гигов и съпругата му Жени. Подаръкът на тв водещата Ели обаче остана в тайна.

Съдружниците на Петко обаче не скриха за дълго своята изненада. Те шашнаха рожденика с гласа на певеца Стефан Илчев, който изпълни на живо хитове като "Ветрове", "Не си измисляй правила" и др. Сред поканените на веселбата бе и бившият капитан на националния отбор по волейбол Пламен Константинов, който също е сред честите посетители на заведението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !