Гримьорката Силвия Стойчева: Ухажвам като мъж

16.08.2010 14:00 | Видян 11091 пъти

Гримьорката Силвия Стойчева: Ухажвам като мъж

Личният живот на известната гримьорка е като сапунен сериал - 8 години любов с известния тенисист Милен Велев, 5 години с Наско от „Б.Т.Р.”, следва изпепеляваща връзка с Мариян от „Биг Брадър” – 2.

Силвия имаше връзка и с по-младия от нея Мистър България Мартин Мартинов, който в момента е лудо влюбен в Мис България Теди Бургазлиева.

"Ухажвам като мъж: имам си коронен номер – когато установя, че има привличане, пиша телефона си на листче, подавам го на обекта, когато се разминаваме и изчезвам. Не ми ли звънне да 2-3 дена, после аз не му вдигам" - признава гримьорката Силвия Стойчева в интервю за Светлана Терзиева - Сесил.

"Сексапилът ми е в обаянието, с което обгръщам живота и хората около мен. А чара - в чувството за хумор и жизнерадостното ми настроение. Мъжете си падат по моите гърди, руса коса, зелени очи, а ако се научех да мълча – цена нямаше да имам!" - добавя тя.

Според нея: "Идеалният мъж е красив, висок, със светли очи, ако може зелени, забавен, неотстъпчив, да не ми разрешава да му се качвам на главата. Мразя „среднисти”, а те ни заливат отвсякъде."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !