Таня Боева: Доктора ми беше като баща

12.08.2010 17:22 | Видян 24500 пъти | Гласували 1

Таня Боева: Доктора ми беше като баща

С какво се занимаваш в момента?

Ходя по участия в страната. Готвя се да пътувам за морето, където имам участия. Подготвям също и нови парчета за есенния и зимния сезон. А през септември ми предстоят и снимки за клипа на последната ми песен. Общо взето имам много дейна и динамична програма. Не мога да се оплача от липса на работа или от много свободно време.

Как се промени животът ти след раждането на сина ти?

Значително! Приоритетите ми се смениха, станах още по-отговорен човек. Когато имам нещо планирано обикновено се старая всичко да се случи така, както сме го говорили. Малкият просто промени изцяло начина ми на живот. Той е смисъла на всичко, което правя. Да му осигуря добро бъдеще, да го възпитам да е добър човек.

Защо прибегнахте до корекция на носа?

Направих го преди много време и е предъвквано много в медиите. Просто исках да го направя и го направих. Все пак живеем в 21 век, хората като имат зъби за оправяне отиват на зъболекар, като чувстват дискомфорт в нещо от себе си, нормално е да искат да го променят. Естествено трябва да се мисли много преди да се действа, защото няма връщане назад.

Ревнуваш ли приятеля си?

В рамките на нормалното. Ако няма ревност значи няма чувства, но не съм привърженик на обсебването от един човек на друг. Всеки трябва да има свобода и да чувства, че човекът до него му я дава. Ние си даваме пространство и свобода в рамките на нормалното.

Беше казала, че си готова да родиш отново. Време ли е за второто ви дете?

Не мога да преценя дали е време или не. Когато се случи, значи така е трябвало. Малкият Росен вече е на две и половина. Мисля че това е идеалната разлика между две деца. Така че ако се случи, нямам нищо против.

Как направи това впечатляващо - и като дух, и като визия, завръщане след раждането?

Много бързо и лесно възстанових фигурата си. Не съм полагала някакви усилия или диети, покрай грижите за малкия. Правилен хранителен режим, изразходване на енергията и здравословно хранене. Наблягам на салатите и на бялото месо, пилешко, риба, много плодове, без мазни неща и тесто.

Ще покажеш ли разголените си снимки детето, когато порасне?

Технологията е толкова напред той сам ще си ги открие, не мисля че ще се наложи да му ги показвам. Не са толкова разголени и не са по-различни от всяка една фотосесия. Няма нищо лошо една майка да се чувства секси, да има самочувствие, няма от какво да се притеснявам. Снимките са много еротични със секси бельо. А той може само да се гордее, че има такава готина майка. Нямам случайни неща в моята кариера, всичко е предварително премислено. Всяка жена иска да се чувства харесвана, няма нищо лошо в това. Въпросът е да имаш мярка.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !