Слабо представяне на Том Круз му коства звездна сума

09.08.2010 12:00 | Видян 3621 пъти

Слабо представяне на Том Круз му коства звездна сума

Компанията "Парамаунт" ще намали хонорара на Том Круз, който той ще получи за участието си във филма "Невъзможна мисия 4", съобщи сайтът Collider, цитиран от БТА.

По всяка вероятност решението на компанията е повлияно от ниските приходи на лентата "Истинска измама" ("Knight and Day") с Том Круз. Филмът излезе по кината в края на юни 2010 година. По данни на BoxOfficeMojo досег той е събрал от продажбата на билети 184 милиона долара при бюджет 117 милиона долара. Дистрибутор на лентата е "Туентиът сенчъри фокс", а не "Парамаунт".

Круз бил принуден да се съгласи на много ниския хонорар за "Невъзможна мисия 4", чийто размер не се съобщава. Ако обаче лентата се окаже успешна, от "Парамаунт" били готови да изплатят на звездата допълнителна сума.

Бюджетът на филма е около 135 млн. долара. Режисьор ще е Брад Бърд, известен от анимационната лента "Рататуй". Премиерата е насрочена за 16 декември 2011 година. Първоначално бе предвидено филмът да се появи по кината половин година по-рано - през май 2011 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !