Три българки в Eros show

31.03.2008 10:11 | Видян 19258 пъти | Гласували 2

Три българки в Eros show

Порно актриси от Унгария ще сбъднат мокрите сънища на столичани от 2 до 5 април по време на еротичното изложение ”Eros show”. Дора Месарош, Мая Диаманд, Канди Стронг, Мария Белучи са се заканили да вдигнат не само градусите в столичната зала ”Универсиада”, но и най-ценното притежание на българския мъж. Специални гостенки ще бъдат и Мила от Сърбия, Джинджър Девил и Кристина от Румъния. Фестивала няма да мине и без българско участие в лицето на Люба, Марияна и Анита Мейзер, които са подготвили много танци, изпълнени с еротика.
Aтрактивната Дора Месарош, която предизвика истински фурор с изпълненията си на миналогодишния фестивал е подготвила доста еротични изненади. Унгарската порно звезда засне ексклузивна фотосесия за родно еротично издание. По време на снимачния процес неотлъчно до актрисата беше и изкусителката от ”Острова на изкушението” Златка Райкова, която обгрижваше приятелката си всячески и най-вече й помагаше при разсъбличането. За любовния роман между горещите дами се заговори преди седмици, като красавиците не се опитаха да скрият авантюрата си, която започнала през миналата година на изложението ”Ерос шоу”. Очаква се Златка и Дора да скандализират публиката с появата си на фестивала, който ще се проведе сега от 2 до 5 април в зала ”Универсиада”.
Русокосата палавница Дора Месарош притежава завидните мерки 98-62-92 и голяма колекция от секс играчки. Единственият й порок остава само професията, тъй като не близва и капчица алкохол. ”Много ми хареса България, за това пак съм тук. Всеки, който ще посети изложението, ще остане много доволен”, обещава Месарош. Нейната колежка Мая Диаманд също ще блесне на сцената с умопомрачителни номера. Екзотичната красавица е носителка на много престижни награди от порно индустрията. ”Още не съм била в България, затова се радвам, че имам тази възможност да опозная тази държава. Ще бъда гост на изложението, където ще представа еротични програми на сцена и ще раздавам автографи на желаещите”, разкри плановете си красавицата. Мъжете могат да впечатлят Мая не само с размера на атрибута си, но и с цветя. Симпатично лице и оформени задни части пък правят впечатление на Канди Стронг. Унгарката идва у нас за първи път. ”Знам, че имате красиво море, но сега се надявам, че ще мога да видя страната ви и да я опозная по-добре. Аз съм голяма ексибиониска и обичам да се показвам пред камери и на сцена”, без свян разказва палавата Канди.
Всеки почитател на еротиката ще може да вземе афтограф от звездите и да се снима с тях по време на еротичния фест.  Организаторите са подготвили и куп изненади и намаления на секс играчки. Входът е за лица над 18-годишна възраст, а билетът струва 12 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !