Ивана въвлечена във флирт край морето

27.07.2010 15:20 | Видян 7957 пъти | Гласували 1

Ивана въвлечена във флирт край морето

Преди няколко дни Ивана бе засечена да флиртува край морето с героя от последния сезон на риалити-формата “Биг Брадър Фемили”, Христо Трифонов. Поморийският “гларус” попадна в прегръдките на певицата, но подтикнат не от сърдечни чувства, а по волята на режисьорския екип, работещ по новия клип на Мегазвездата на “Планета”.

В Равда и в Слънчев бряг Ивана снима не един, а цели два нови видеоклипа, които обещава скоро да покаже първо на зрителите на новата телевизия “Планета HD”, а след това и на своите фенове по “Планета”.

Главен актьор в единия от тях е Христо Трифонов, а заглавието на песента е повече от провокативно – “Уличник”. Певицата не издава подробности по сценария и сцените, които е решила да покаже в музикалната лента, но за малко открехва завесата и съобщава, че Христо я е изненадал със своята артистичност и способността си да се превъплъщава в роля.

Истински фурор е предизвикала Ивана и по време на телевизионните снимки в Слънчев бряг. В кадър попадат много от европейските летовници, избрали родното Черноморие за своя отдих. “Истинско MTV парти се получи, сподели Ивана за planeta.tv. – Всички много се забавляваха, пяха, веселиха се и танцуваха. Обиколихме с платформа Слънчев бряг и мисля , че успяхме да заснемем най-интересните моменти от тази разходка.

Очаквам резултатът до няколко дни и ще се радвам да изненадам своите фенове приятно с новите си летни парчета.” В официалната Facebook страница на певицата в интернет - Ivana Official Page, вече се появиха и първите кадри с работни моменти от снимките на двата видеоклипа, които предизвикаха интереса на запалените по поп-фолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !