Тони Димитрова се вталява за „Бургас и морето”

22.07.2010 11:45 | Видян 4770 пъти

Тони Димитрова се вталява за  „Бургас и морето”

Наскоро поп легендата  записа четири нови песни, но  въпреки натоварения си график намери време да поработи за добрата си форма преди „ Бургас и морето”. Тони започна  интензивни тренировки  по два пъти на ден в Хипокси студио във варненския хотел „Панорама”.  През юли тя ще е „звездният треньор” на варненци, за да ги убеди с личния си пример, че здравословният начин на живот, подходящата терапия  са добра инвестиция, за да бъдеш успешен. От началото на  годината певицата на народа не спря да пътува за концерти в Атина, Канада, Кипър, в различни градове на България. Тя вече знае кога, къде и пред кого ще пее чак до Нова година.

Тони  твърди, че само с Хипокси  терапия стопява излишните сантиметри от талията и ханша. „Дори господ и гладолечението не могат да направят това, което  Хипокси прави”- признава тя. Звездата облича  неопренов костюм  с барокамери и крачи с 5 километра в час по пътеката. Благодарение на вакуума успява за 50 минути да изгори  цели 430 калории. „Само заради Хипокси съжалявам, че не живея във Варна”- казва Тони. Този път твърдо е решила да спазва инструкциите на своя терапевт и дори за първи път в живота си закусила.

Тазгодишното издание на  „Бургас и морето” ще представи ретроспекция на най-доброто през годините. Е, няма как това да стане без хитовете на Тони Димитрова „Ах, морето” и „Там, край бавната река”. Звездата обещава да ги изпее, облечена този път в рокля с талия.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !