Даниела иска 30% от парите на Андрей

21.07.2010 10:20 | Видян 8715 пъти | Гласували 1

Даниела иска 30% от парите на Андрей

 Даниела и Андрей влизат в люта съдебна битка. След като окончателно стана ясно, че двамата се развеждат, сръбкинята е решила да разори бившия си благоверен, съобщиха от hotnews.bg.

Блондинката е подала иск, според който претенциите й са да прилапа 30% от финансовото имущество на очилатия водещ. Бракоразводното дело на Андрей и Даниела ще се проведе в Белград, тъй като именно в сръбската столица двамата се бракосъчетаха през септември миналата година.

В момента "опосумът" бил бесен на бившата си половинка, но не защото е престанала да го обича, а заради възможността да го ощети със солидна сума от банковата му сметка. "Съжалявам, че се захванах с тази. Аз я направих звезда и я научих на телевизия, а сега иска да ме разори", ругаел перманентно пияният Андрей.

За разлика от него Даниела вече е оплела в мрежите си нов любовник. Той се казвал Драган и бил изпълнителен директор на сръбската телевизия "Стар ТВ". Блондинката се надявала той да я намърда с медията си, тъй като след развода с Андрей рубриката й в "Станция Нова" повече няма да съществува.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !