Вероника остава вярна на стила си

13.07.2010 17:20 | Видян 5942 пъти

Вероника остава вярна на стила си

Вероника вече е готова със записа на най-новата си песен, която носи интересното заглавие „Последният ангел”.  Звездата на Diapason Records сама е създала текста към парчето и обещава, че то ще напомни на феновете за „предишната Вероника”.

Новият проект има доста по-нестандартно звучене и прави впечатление на фона на останалите комерсиални парчета в попфолка. „Знам че това е нож с две остриета – да направиш песен, която не е подчинена на модата, на това, което се следва като тенденция в жанра в дадения момент. А и аз опитах и видях, че моето място не е там.

Всеки изпълнител избира своя път и има право на това , аз винаги съм била склонна да рискувам , да избирам трудния път и се убедих, че точно заради това имам обичта на моите фенове. Променя ли стила си, ще изневеря на своята публика и най-вече на себе си. Отдавна вече за мен няма значение дали съм в нечия класация или дали съм от " силните на деня " , за мен е важно само това да имам уважението на хората и да бъда творец , а не последовател на моментната мода. Ако всеки изпълнител прави това , което умее най-добре и чувства с цялото си сърце, мисля , че този жанр би бил много по-истински и еволюиращ .”, аргументира се талантливата изпълнителка.

За музиката на новото си парче „Последният ангел” атрактивната брюнетка се е доверила на младия композитор Мартин Димитров, а текстът е изцяло нейно дело.
От доста време Вероника не е издавала нови парчета, но това се дължи на факта, че тя търсеше най-подходящото. Певицата е известна с това, че не одобрява свръхпродукцията , не допуска компромиси в кариерата си и затова предпочита да обмисля всяка своя стъпка внимателно. За да бъде съвсем сигурна към каква песен точно трябва да се насочи, тя се допита до читателите на сайта signal.bg.

Изпълнителката на „Приемам комплименти” остана очарована от отговорите на хората, защото те единодушно заявиха точно това, което тя се надяваше да чуе – че не искат любимата им певица  да стане една от масата, а каквото и да й струва това, трябва да запази своята идентичност и да не изневерява на уникалния си стил за сметка на правенето на комерсиални парчета.

Вероника възнамерява да промотира новото си парче „Последният ангел”  едновременно с видеоклип, което малко ще забави излизането на сингъла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !