Яна Маринова язди на плажа

30.06.2010 16:45 | Видян 12351 пъти | Гласували 3

Яна Маринова язди на плажа

Мисис България 2004 Яна Маринова, синът й Никола и съпругът й Тишо ще отмарят 10 дни на Южното Черноморие. Те ще гостуват в къщата на собственика на "Найт Флайт" Петко Димитров в село Лозенец. В компанията им ще бъде и приятелката на Петко - тв журналистката Ели Гигова.

"От миналата година имаме особен вид пътуване. Качваме две кончета на джипа и ги караме с нас към морето", разкрива блондинката. Единият от расовите жребци е на семейството на Маринова и се казва Ромео. Другото конче на име Рудолф пък е собственост на Димитров. Бившият собственик на "Син Сити" може да вземе на вилата и малкия си син Виктор, плод на любовта му с водещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова. Тя от своя страна почива с възлюбения си - комика Димитър Рачков, също в любимото на родните звезди селце Лозенец, но без 4-годишния си син.

Яна сподели, че ще се отдаде на пълна почивка, за да събере сили за предстоящия сезон на "Стъклен дом". Тя ще събира слънчевите лъчи на плажа, а мъжът й Тишо и семейният им приятел Петко ще карат джетове и уейкборд във водата. Синът й Никола ще си играе на плажа. "Много сме енергични и обичаме да правим различни неща", споделя тя. Освен на море, семейството си почива и в двора на къщата им в екологичното селище "Делта Хил", което се намира в полите на Витоша. "На 20 км. е от София, но е много приятно, в планината,  на чист въздух. Имаме си диви животни, дръвчета. Каква по-хубава почивка?", кефи се Яна Маринова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !