Легендата Йорданка Христова ще да става кръстница

23.06.2010 10:15 | Видян 9081 пъти

Легендата Йорданка Христова ще да става кръстница

Известния фронтмен на група "Конкурент"- Емил Анчев се изявява и като мениджър от години и то успешно на звезди, като Йорданка Христова, Лили Иванова, Камелия Тодорова, Васко Кеца и други... През 2006 г. той организира  поредното частно парти, в един от най-престижните хотели в Пловдив, за рожден ден на виден бизнесмен!... Едни от най-големите звезди поканени да участват там  са Йорданка Христова, Камелия Тодорова и Васил Найденов, рок-група "Конкурент" също се включват в събитието... Но, на  Емо Анчев му се наложило не само да организира куп звезди на новобогаташкото и пищно парти в големия хотелски комплекс, като миниджър, да участва като музикант, но и да се притеснява през цялото време, защото съпругата му Ани влязла точно тогава в болница да ражда втората им дъщеря Емма.

Термина й бил на 10 септември 2006 г., един ден след като приключел рождения ден в Пловдив.  Винаги позитивната и жизнерадостна Йорданка Христова, като разбрала каква е работата, за да разведри притеснения баща го успокоявала, като все му повтаряла, че всичко ще е супер и без проблем,  и детето ще се роди  на най-най страхотната и благословена  дата, защото... тя самата била родена на нея!... По време на събитието обаче, което се провело точна на 9 септември 2006 г., съпругата на Анчев - Ани  влязла преждевременно в болница и родила един ден преди това, докато Данчето Христова, "Конкурент", Васко Найденов и останалите звезди, забавлявали гостите на партито до зори!...

 Така  на сутринта, чак като свършила данданията, Емо  разбрал, че е станал за втори път баща на дъщеря на име Емма, кръстена разбира се на него!... Най - "разочарована" била хитрушата Йорданка Христова, която като чула какво станало, обещала да му стане кръстница, само ако  следващото му дете  се роди точно на нейната дата,  а имено на 10 септември!... Така в шеги, закачки и новозаформен купон, таткото организирал  щедра почерпка за всички и купона продължил и на връх роджения ден на легендарната певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !