CARNIVAL of SINS

21.06.2010 17:00 | Видян 4613 пъти

CARNIVAL of SINS

Светът сега се интересува само от едно, дали любимият му национален отбор ще трупа победа след победа до заветната цел - Световен шампион по футбол за 2010 година. В София обаче, на 17 юни се случи друго грандиозно събитие - "CARNIVAL of SINS" в Sin City. Карнавал с маски и много танци разбуди хората в горещата лятна нощ.

Още от входа на заведението всички бяха посрещани от мимове на кукили и въртящи огнени факли. Вътре пък, любителите на фолк ритмите бяха препълнили "Клубът на елита". Те се пренесоха в света на салсата и горещите ритми на перкусиите. Магнетична бразилка - победителка на миналогодишния карнавал в Рио, Раул Торес, чернокожи танцьори пременени в леопардови оскъдни тоалети и страстни латино момичета заедно с балета на клуба, разкършиха тела и доразбиха клиентите.

Специалният гост за вечерта, фолк дивата Емануела, бе удачно попадение с латиноамериканките извивки на тялото си. Тя се включи в горещите моменти на сцената и бекстейджа на Карнавала заедно с чернокожите танцьори от последния си клип към песента "Големите рога".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мис България чака бебе

Единствената носителка на титлата Мис Вселена България и...

Камила Кабейо разби iTunes чартовете...

Денонощие след излизането си дебютният солов проект на...

Няма коментари към тази новина !