CARNIVAL of SINS

21.06.2010 17:00 | Видян 10961 пъти

CARNIVAL of SINS

Светът сега се интересува само от едно, дали любимият му национален отбор ще трупа победа след победа до заветната цел - Световен шампион по футбол за 2010 година. В София обаче, на 17 юни се случи друго грандиозно събитие - "CARNIVAL of SINS" в Sin City. Карнавал с маски и много танци разбуди хората в горещата лятна нощ.

Още от входа на заведението всички бяха посрещани от мимове на кукили и въртящи огнени факли. Вътре пък, любителите на фолк ритмите бяха препълнили "Клубът на елита". Те се пренесоха в света на салсата и горещите ритми на перкусиите. Магнетична бразилка - победителка на миналогодишния карнавал в Рио, Раул Торес, чернокожи танцьори пременени в леопардови оскъдни тоалети и страстни латино момичета заедно с балета на клуба, разкършиха тела и доразбиха клиентите.

Специалният гост за вечерта, фолк дивата Емануела, бе удачно попадение с латиноамериканките извивки на тялото си. Тя се включи в горещите моменти на сцената и бекстейджа на Карнавала заедно с чернокожите танцьори от последния си клип към песента "Големите рога".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !