Историята на съвременната Пепеляшка - Елена Петрова

21.06.2010 13:30 | Видян 8814 пъти | Гласували 1

Историята на съвременната Пепеляшка - Елена Петрова

Елена Петрова от новия тв хит "Стъклен дом" няма висше актьорско образование. Учила е актьорско майсторство в 22-ра гимназия, където е завършила средното си образование. Тя се превръща в звезда още с ролята си на хубавото цигане, изнасилено от войници в дебютния филм "Граница". След римейка на "Козият рог" вече я настига славата.

Вуйчото на актрисата е фотограф, а майка й- красива руса дама, е бивша певица в ансанбъла на МВР. Елена е израстнала в кооперация до Южния парк в столицата. Съдбата на хубавицата е подобна на Пепеляшка. Тя израства без баща, помагайки на мама Ани да се грижи за двете си братчета. Трудностите и лишенията в живота й я правят по-силна.

Днес атрактивната брюнетка е почетна съпруга на гръцки милионер и майка на две близначета - Александър и Изабела. Няколко години тя живее с избранника си Аристотелис Фоталис под един покрив, но без официален брак. Причината, ако се вярва на клюката, се дължала на обстоятелството, че бизнесменът бил женен в родината си и не било толкова лесно да се раздели със семейните окови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !