Черната Златка пази новите си гърди само за любимия

11.06.2010 14:30 | Видян 10673 пъти | Гласували 2

Черната Златка пази новите си гърди само за любимия

Актуалната "Мис Плеймейт" Златка Димитрова няма намерение скоро да покаже новите си гърди на широката публика. Гаджето на самбиста Благой Иванов отговаря на въпроси на свои фенове в сайта Blife.bg, в който води собствена рубрика.

"Кога ще можем да видим как изглеждат гърдите ти, след като си сложи силикон?, пита неин почитател с името Атанас. „За сега само DREAM ON!” (б.р. "Мечтайте си"), отговаря Черната Златка, която наскоро си наля 840 кубика силикон в и без това пищната си пазва.

Черната Златка отрече и възможността да се снима в порнофилм. "Мисля, че всяка жена трябва да има достойнство и граници за всичко. Това, че съм се снимала гола, не ме прави по-разкрепостена. Не, не бих се снимала!, категоричната е сексапилната мацка, няколко дни след като бе прецакана за корицата на юбилейния стотен брой на "Плейбой".

На г-ца Димитрова никак не й е приятно да обсъжда темата "Плейбой", но тя бе повдигната от фен с името Милен: "Хммм... Знаеш ли тази тема не ми се коментира много, тъй като станаха някои скандали. Аз обаче ще те питам следното - Ако ти снимаш 15 часа и даваш всичко от себе си, а и си "Мис Плеймейт", малко или много заслужаваш тази награда. И накрая да ти кажат - сори, но си за 101...”

Златка е твърдо против изневярата и не би преспала с друг мъж освен с гаджето или съпруга си? „Никога не бих допуснала това! А ти?”, така нежната половинка на Багата отговаря на въпроса на своя почитател Иван.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !