Слави заряза балерината!

09.06.2010 16:45 | Видян 10178 пъти

Слави заряза балерината!

След избухването на интимната афера Дългия пуснал Илиана в отпуск. Слави Трифонов е сложил край на забранената си любов с Илиана Цанева! След като аферата на шоумена и омъжената танцьорка от балет “Магаданс” се разчу, Дългия реши да скъса с нея. Или поне хората да си мислят така.

В края на миналата седмица хора от екипа на Слави подхвърлиха пред техни “придворни” журналисти, че шефът им, подобно на Бойко Борисов, е “сам като куче”. Те се кълнат, че Дългия и Илияна Цанева не са гаджета. След избухването на сексскандала той извикал бившата гимнастичка от “Левски” на разговор и й дал няколко дни платен отпуск да изглади отношенията със съпруга си, съобщава БЛИЦ.

Слави е толкова зает, че в момента няма сериозна приятелка!”, твърдят от шоуто. За несериозна обаче нищо не казват, майтапят се в Интернет. Оттам тръгна и най новият прякор на Дългия – Слави Трифонов, който според коментари визирал склонността му към изпълнение на добре платени поръчки.

Междувременно Бойко Борисов заяви, че не се интересува нито от Слави, нито от шоуто му, по повод изказването, че се бил уплашил от подготвените му 25 въпроса. “Не ме интересува рекламата, която Слави Трифонов си прави на мой гръб. Ако иска да е политик - да заповяда на избори. Ако иска да е водещ - да си прави шоуто, аз не му се бъркам в тази работа”, отсече Борисов в отговор на обвиненията на екипа на шоумена, че не отива при тях “на разпит”. “Аз що за човек е Слави, съм го оценил, когато е дошъл с неговите въпроси. Той изговори толкова лъжи за мен и нека продължава да си ги говори”, добави още премиерът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !