Елеонора Манчева е най-желаният партньор за покер

03.06.2010 09:45 | Видян 8919 пъти | Гласували 1

Елеонора Манчева е най-желаният партньор за покер

Мисис Всалена 2007, Елеонора Манчева, открива покер сезона. Като начало тя ще участва републиканският дамски турнир  Unibet в  курорта „Злантни пясъци” този уикенд  и според наблюдатели се очертава като фаворит в надпреварата. 

По същото време в елитния ни морски курорт ще се съберат 500 от най-добрите играчи от 25 страни от целия свят  за 4-дневния международен спортен покер турнир с награден фонд над 750 000 евро. Той е организиран от най-големия частен покер онлайн букмейкър в Европа - Unibet, който всяка година избира няколко европейски града, в които спонсорира провеждането на престижните покер турнири Unibet Open.

За първи път през 2010 година наред с Париж, Валенсия, Прага и Будапеща, и българският черноморски курорт „Златни пясъци” ще бъде домакин на един от най-мащабните турнири по покер. Новият спорт завладя милиони фенове по света и се очаква дори да бъде причислен към олимпийските дисциплини. Сред почитателите му има и много извистни VIP личности, каквато е и нашата красавица Елеонора Манчева. Тя е сред и най-желаните партньори за игра online, показват наблюденията на специалистите. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !