Елеонора спи с Милко Калайджиев?

01.06.2010 16:00 | Видян 11173 пъти

Елеонора спи с Милко Калайджиев?

Една от най-скандалните личности в къщата на "Big Brother Family" - Елеонора Палавейска за пореден път демонстрира, че за нея парите стоят на първо място, пише kliuki.bg.

След като бяха изгонени от риалитито и се разминаха с голямата награда, сега тя, подобно на бившата си съквартирантка Анджелика, коятосе снима в клипа на Азис "Удрай ме", се е преориентирала към поп фолка.

За нейно съжаление обаче, единствената оферта, която имала до момента, била отправена от Милко Калайджиев.

Според слуховете, между певецът и "танцуващата танцьорка" имало нещо повече от просто професионални отношения.

Тези твърдения разклатили психическото състояние на Давид още повече и след като обвини зрителите, че те ще са виновни ако се разделят с Елеонора, Давид продължавал с манипулациите си.

Днес той е решил, че ако Палавейска го напусне, ще се самоубие. „Чехльото" изпаднал в депресия и признал пред властната си майка, че е разчитал да спечели голямата награда и така да излезе от дупката.

Сега животът му бил сринат и промяната в настроенията му карала Елеонора временно да отложи раздялата им, докато Давид се стабилизира.

Психолози са на мнение, че той трябва да напусне Велинград, за да се изолира от подигравките на хората. Съгражданите му вече са създали вицове за него изпълнени с ирония и сарказъм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !