Съквартирантите разменят съпругите си...

12.05.2010 12:40 | Видян 5048 пъти

Съквартирантите разменят съпругите си...

Този четвъртък предстоят интересни и нестандартни номинации в Big Brother family, като схемата ще бъде напълно променена. Цялата власт ще бъде в ръцете на жените. Единствено и само те ще дават своя глас за номинациите, номинирайки с 2 и с 1 точка не отделен участник, а цели семейства.

Номинираните мъже ще бъдат викани на живо в изповедалнята и ще отговарят на въпросите на Big Brother за половинките им. Така ще разберем колко добре познават мъжете партньорките си.

Едно от номинираните семейства ще бъде спасено от зрителите утре вечер в Big Brother Live. Затова съквартирантите ще се обяснят в любов на съпругите си, и това ще бъде техният апел към зрителите за спасяването им.

Накрая ще разберем резултатът от ДНК теста на предполагаемия баща на Елеонора. Недялко Нанов ли е таткото на велинградската красавица и ще се съберат ли баща и дъщеря след 19 години?

Какво се случва в къщата?

Мисия Swingers

Тази седмица съквартирантите размениха половинките си и им се наложи да живеят с новите си партньори ръка за ръка. Новите двойки са: Павлин и Елеонора, Антоний и Корнелия, Христо и Цанка, Веселин и Диана, Добрин и Ели, Цончо и Сашка, Пламен и София, Борислава и Давид.

Някои съквартиранти приеха мисията като глътка въздух, а други се сблъскаха с особеностите на новите си половинки. Цанка разбра какво е да живееш със суетен мъж, докато чакаше перфекционистът Христо два часа да оправя сутрешния си тоалет.

Най-доволен от размяната бе Павлин, а за жена му Сашка мисията се оказа сериозно изпитание. Гледката на щастливата нова двойка - Павлин и Нора, подлуди лесно изнервящата се Сашка.

-Махайте се, не искам да ви гледам! – избухна Сашка.
-Саше, спокойно, отиваше се да я укроти велинградската дива.
-Какво съм направил? Виж, всички се смеят, само ти си се надула, обясняваше хитрецът Павлин.

Волята на съквартирантите не издържа дълго и първоначалният ентусиазъм изчезна бързо. Първата трудност стана причина всички да се откажат от изпълнението на задачата си. Само четири часа след началото й семействата решиха заедно да саботират мисията си, скривайки се зад хиляди оправдания.

Наказание - празна къща и увеличение на цените

Заради провалената мисия съквартирантите се разделиха с лукса на меките мебели. В момента къщата на Big Brother family е празна - без столове и без удобствата на кухненските прибори. Освен това, им бе наложено драстично увеличение на цените – 50% надценка в магазина и ресторанта. Как ще преживяват семействата с тези цени и с и без това изтънелите си бюджети?

Антоний – стратег

Според Антоний разбулването на мистерията какво се е случило с Давид и Елеонора в уикенда, когато те отсъстваха от къщата, може да срине противниковия лагер. Стратегът реши да подхвърли тайната на най-големия интригант Павлин и да даде повод на свръхчувствителните на тема „Тайни мисии и манипулации” ветерани да експлодират.

-От днес откривам лова на вреден дивеч, съобщи Антоний пред своите.
-Мисля да дам Давид на Павлин да го изяде. Крайно време е да се маха тоя чакал. И мухата бе пусната.

Истинската цел на операцията „Изгони чакала” е насочена към лидера на старите - Христо. Умело изплетената мрежа успя да омотае помориеца. Сега Трифонов е убеден, че силната конкуренция и истинската заплаха за него е верният му слуга Дейвид.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !