Годжи: Може да напусна “Шоуто на Слави”

10.05.2010 11:15 | Видян 7365 пъти | Гласували 1

Годжи: Може да напусна “Шоуто на Слави”

Един от най-колоритните образи в родния шоубизнес - Георги Милчев-Годжи, хвърли в смут почитателите си. Музикантът заяви пред Ники Кънчев, че е възможно скоро да напусне "Шоуто на Слави".

"Единственият вариант, в който би могло да се случи такова нещо, е заради някакви здравословни проблеми. Аз имам проблеми с ушите, със слуха. Диаграмите показват, че слухът ми е паднал с около 30 процента. От един момент нататък може да се окаже, че трябва да правя и нещо друго. Този момент може да е доста скоро", шокира с откровеността си Годжи.

Басистът от "Шоуто на Слави" свири от 14-годишен - първо по кръчми и ресторанти, а после в Норвегия. Събират му се 26 години зад бас китарата, пише Монитор. „Имало е периоди от осем години, в които съм свирил всяка вечер по четири часа и то на сериозен звук. В един момент това си дава своето отражение", сподели Годжи.

Милчев добави, че „Шоуто на Слави" е едното от нещата, които го задържат в България. Другото е семейството му. „Просто на толкова неща се нагледах в последните години, че… бих си бил камшика. Нищо че съм на 41."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !