Братът на Ивайла загубил дете

01.05.2010 09:00 | Видян 16049 пъти

Братът на Ивайла загубил дете

Антоний Генчев, който е един от новите съквартиранти в къщата на Биг Брадър Фемили, е любимият брат на Ивайла Бакалова. „С него имам най-силна връзка“, сподели за СЛАВА една от най-известните ни миски. Тя и сестра й Божидара имат общо трима по-големи братя.
Когато баща им заминава за САЩ, Тони им става нещо като настойник, който се грижи за тях в онези тежки за семейството години.
Запознати с житието на фамилията разказват, че малко след като Ивайла става Мис България, Антоний заедно със семейството си се мести да живее в София. Точно тогава той разчита на помощта на малката си сестра и не остава разочарован. Близки на варненката твърдят, че тя нямала сърце да откаже на най-скъпия си роднина. Всъщност винаги е помагала на близките си хора.
В столицата красавицата му намира работа като монтьор в една от фирмите на бившият й  мъж Румен Гайтански. Жена му Цанка пък става сервитьорка в Кемпински хотел Зографски, в култовата по това време сладкарница Лъки.
Двамата имат по един брак зад гърба си. Те не са женени, но ги свързват 20 години съвместен живот и две деца – Марк на 2,5 и Томас на 12 години. СЛАВА научи от Мис Бакалова, че Антоний и Цанка са имали още едно дете, което за съжаление са загубили. Той има син от предишния си брак – Галин, който е на 23 години.
Иначе Генчеви са притежавали бар на Канарските острови, но братът на Ивайла започнал да се занимава със строителен бизнес. В момента семейството живее във Варна, където той е управител на строителна фирма, а Цанка е домакиня.
Новият съквартирант е запален по лова и по този начин релаксира от всекидневния стрес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Big Brother family се промени!

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !