Теодора побългарява чужденците

28.04.2010 14:40 | Видян 5222 пъти

Теодора побългарява чужденците

Теодора, Тони Стораро и Кондьо ще бъдат гости в Шоуто на Слави по bTV на 29.04 (четвъртък) и 30.04 (петък). Изпълнителите на Diapason Records ще се вземат участие в актуалния проект „Dobre do6al v Bulgaria” и ще представят по една своя хитова песен. Чужденците ще се включат в презентирането на парчетата с атрактивен номер, като по този начин ще се докоснат до най-популярния жанр у нас.
Всеки от чужденците вече е разпределен в „тандем” с някоя от попфолк звездите. Задачата, носеща името „Нощен живот”, изисква от участниците да представят интересен номер, по време на изпълненията на популярните певци. По този начин чуждестранните гости ще покажат способността си за интегриране в българската културна среда.

В четвъртък (29.04) ще се изяви примата на Diapason Records – Теодора, която ще си партнира с австриеца  Ервин Линдбихлер. В петък (30.04) Тони Стораро ще се появи в компанията на американката Линдзи Солтцгивър, а Кондьо ще се представи заедно с  гвинейката Айсату Диало.

Не пропускайте да гледате уникалните изпълнения на Теодора, Тони Стораро и Кондьо заедно с чужденците от проекта „Dobre do6al v Bulgaria”  в Шоуто на Слави по bTV на 29.04 (четвъртък) и 30.04 (петък) от 22.30 ч.

 

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !