Тайната на Елеонора Манчева

27.04.2010 08:55 | Видян 14368 пъти | Гласували 2

Тайната на Елеонора Манчева

Мисис Вселена 2007 - Елеонора Манчева, е известна с това, че обича да си хапва без ограничения. Напоследък, обаче, я засичат да пие тайно хапчета, което събуди любопитството. Третата в света по красота футболна съпруга  призна, че наистина е потърсила помощ, за да овладее глада и да сваля бързо килограми, което й се случва за първи път.

Само че не пие хапчета, опроверга слуховете Манчева и обясни, че се е доверила на френска нутрикозметика на капсули, която познава от Франция. Сега решила и сама да се довери на популярната френска формула за контролиране на глада и бързо отслабване. Още повече, че новите френски продукти, направени по технологията Licaps от Capsugel, вече се предлагат и на нашия пазар с търговската марка Vitaslim.

За седмица Елеонора свалила няколкото килограма, натрупани през зимата, когато не можела да ходи на любимите си тренировки по тенис. Преди да посегне към новите капсули, елегантната дама се консултирала със специалисти, които  потвърдили надеждността на продукта и я уверили, че капсулите са безвредни за организма, а Vitaslim LIGHT е съвременният начин да отслабва бързо, когато се налага, като едновременно намалява и усещането за глад. Така може лесно да влиза във форма и да я запази за дълго, без да се лишава от любимите си изкушения, призна Елеонора Манчева.

Vitaslim LIGHT са капсули за редуциране на теглото с бързо действие. Благодарение на течната си формула за пълно усвояване и едновременното действие за подтискане на апетита и изгаряне на вече натрупаните мазнини, се постигат изключителни резултати. Съставките са с клинично доказан резултат и са изцяло натурални. Капсулите Vitaslim Light са произведени от Capsugel Франция.

Повече за Vitaslim Light

автор: .

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !