Лили Иванова: Моето презрение е силно, колкото моята воля за живот!

26.04.2010 12:00 | Видян 12988 пъти | Гласували 1

Лили Иванова: Моето презрение е силно, колкото моята воля за живот!

"След цялата помия, която се изля върху мен, няма да ме видят съсипана - ще се появявам навсякъде в цялото си величие" - това обеща на душманите навръх 73-я си рожден ден примата на българската естрада Лили Иванова. В забавно интервю за Станция Нова тя не издребняваше много в цифрите и няколко пъти подметна "нали съм вече на 100 години", като в същото време си пожела да е жива и здрава още 100!
Певицата разказа, че е плакала само три пъти в живота си. Два пъти - по лични поводи. Третият - на 9 януари 2009 година, след концерта си в зала Олимпия в Париж.
"Това беше най-грандиозното нещо в моя живот. Когато се прибрах в гримьорната след концерта, при мен се втурнаха продуцентът ми Стефан Зашев и Мартин Карбовски и ме завариха да плача. Попитаха ме "Защо, не си ли доволна?". Казах им: "Даже съм предоволна. Но си представям с какво ще ме залеят, когато се върна в България". Така и стана. Само два дни след този грандиозен концерт, прибирайки се в София, прочетох хиляди глупости по мой адрес. Няма такъв народ! Няма такава държава!"
Звездата е категорична, че тези, които я нападат, заслужават само презрение. "Ако знаят каква е силата на моето презрение към тях, няма да могат да станат сутрин от леглото", обясни тя - "моето презрение е силно, колкото моята воля за живот". "Духът ми ги убива, разбива ги и ги унищожава", отбеляза "столетницата".
По обвиненията, че на концертите си не пее на живо, заради които имаше неуспешна среща с Темида, Лили Иванова коментира: "Съдиите трябва да отидат на курсове да научат какво е синбек, какво е плейбек и какво е да четеш ноти." Последното по думите й въобще не е задължително - важен е резултатът на сцената.
За нея би било по-голямо мъчение да не пее и само да си отваря устата, даде да се разбере поп примата. Твърденията на естрадни величия, че не пеела вече, й се виждат смехотворни. "Който има комплекси, да си ги лекува", отсече тя. На въпрос дали ще прости на охулниците, цитира баба си: "Никой не си е отишъл от този свят, без да си плати".
"Аз спазвам моите уговорки и правила, плащам това, което ми е поискано, не се пазаря. Обикновено хората, с които работя, имат мярата си", разказа певицата за отношенията си с музикантите. А на това дали други са се възползвали от успехите и парите й отговаря с жест: "Не мога да кажа на кого какво съм купила, но слава богу имала съм акъл в главата да казвам и "Дотук!".

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !