Рони Колман - фен на Бойко Борисов

26.04.2010 11:00 | Видян 8542 пъти

Рони Колман - фен на Бойко Борисов

Идола на поколения културисти - американеца РОНИ КОЛМАН – наречен  единодушно от спортния свят - „машината за мускули”, пристигна в България по покана на председателят на Българската Федерация по Културизъм в България – Александър Сталийски. Рони беше извозван от луксозните автомобили на една от най-големите автокъщи в България – А2, и пазен от добре обучена професионална охрана, които са негови фанатични фенове, предвид световните  успехи по Културизъм на Колман, по цял свят!...
Пребиваването  живата легенда на културизма Рони Колман /има рекорден брой титли – 8,  от най-престижния турнир в този спорт - Mr. Olympia! – б. а./.  в София –България, беше на 24 и 25 април, а самия той и съпругата му  Кристин Колман бяха отседнали в луксозния хотел „Хилтън” под зоркия поглед на двама му лични бодигардове, които го пазеха денонощно, като добермани.  Неговата заклета фенка и почитателка на мъжкия му сексапил – Светлана Терзиева – Сесил, лично се срещна с Рони във фоаето на хотела и му призна, че е много секси с  ти-шъртката с лика на Бойко Борисов, която той не свали до края на вечерта, и му прошепна на ухото на  английски: “Ronnie, You turning me on, deeply!” /В превод: „Рони, ти ме възбуждаш, ама мно-оо0го! – б. а./. Рони скромно отговори, че сигурно е така, защото и Бойко Борисов е много готин човек и също е супер секси! От постоянните си ангажименти Рони успя да отиде на редовната си фитнес-тринировка чак в... 12 часа – в полунощ,  в новоотрития фитнес в Динабад, под зоркия поглед на съпругата му Кристин, която е негов мениджър и треньор. Към 2.30 ч. пред нощта Рони Колман, жена му Кристин, председателя на българската федерация по Културизъм  Александър Сталийски и половинката му – екс-водещата на Градски Легенди – Вили Сечкова, отидоха да купонясват в известния столичен чалга клуб Син Сити и останаха повече от час и половина до към 3.30 – 4. 00 рано сутринта в препълненото, но доста задимено заведения!...
Официалното представяне на Колман пред българската публика  се състоя на 25 април в Зимния дворец на спорта. Същият ден той  направи позинг, който се проведе по време на състезание от програмата на Българската федерация по културизъм и фитнес. В програмата на звездата се включи и специализиран семинар.
Осемкратният Мистър Олимпия Рони Колман асистира на премиера Бойко Борисов за първия символичен ход от мача Веселин Топалов - Виш-ванатан Ананд. Със сигурност Рони Колман се чувстваше по на място малко по-късно, когато с премиера Бойко Борисов откриха нова зала за културизъм. Въпросът, който развълнува всички - кой е по-силен от двамата известни мъже, намери бързо отговора си. Рони Колман сподели, че Бойко Борисов е готин човек, с когото е готино да се запознаеш, но най-му харесва, че е полицай и пожарникар, а това е най-добрата работа, която може да има един човек.
Рони Колман е роден на 13 май 1964 г. в Бастроп (Луизиана). Женен е за Кристин Колман и има две дъщери. Работи като полицай. Тази година се завърна в професионалния спорт след няколкогодишно отсъствие.

 

Снимки: Борислав Иванов

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Няма коментари към тази новина !