Тони Стораро в обятията на две сладурани

21.04.2010 14:45 | Видян 5785 пъти

Тони Стораро в обятията на две сладурани

Тони Стораро вече е готов с видеото към актуалното си парче 2-те сладурани. Клипът, в който суперзвездата на Diapason Records е в компанията на две очарователни момичета, може да бъде видян от днес само в ефира на Фен ТВ.
Големият Тони, заедно с режисьора на клипа Ненчо Касъмов, проведоха специален кастинг, за да изберат момичета, които да влязат в ролята на двете палави сладурани. „Решихме да не залагаме на познати имена, а да дадем шанс на атрактивни почитателки на попфолка.”, обясни Тони. „В България има толкова красиви жени, които не са известни. Да не говорим, че като визия те по-нищо не отстъпват на популярните дами у нас и затова  бяхме категорични , че трябва да им дадем възможност да се изявят. И изобщо не съжалявам за това.”, аргументира се още Тони.
На импровизирания кастинг се явили почти 100 момичета, но Големият Тони и режисьорът се спрели на двете брюнетки – Вивиан и Криси. „Мисля, че момичетата се справиха чудесно със задачите си пред камерата.”, лаконичен е Ненчо Касъмов.
„’Двете сладурани’ се представиха идеално.”, допълва Тони Стораро. „По-трудната задача беше за мен. Все пак и аз като всеки нормален мъж не мога да остана равнодушен, когато съм в компанията на красиви дами.”, шегува се звездата на Diapason Records.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !