Spartacus се завръща

14.03.2008 10:14 | Видян 1499 пъти

Spartacus се завръща

След силното парти на 2-ри февруари легендарният клуб `SPARTACUS` се завръща отново за една нощ на 22 март със специален гост MC – NICKIE NICOLE – drag queen от Амстердам.

Организаторите от LIQUID вдъхновени от успеха на първото парти “The legend continues...” са планирали по едно подобно всеки месец с топ изненади от пърформънс артисти и диджеи.

Този месец голямата изненада е Nickie Nicole - скандален артист от Амстердам, който ще взриви купона в ролята на МС.
Дори и 4 години след закриването на `SPARTACUS` легендата продължава - хората, които са посещавали клуба някога, а тези които не са идват в YALTA CLUB, за да да се насладят на уникалната парти атмосферата лишена от предрасъдъци.

В първата част от `SPARTACUS - THE LEGEND STILL CONTINUES …` музиката и атмосферата ще бъде типична за клуба в периода на съществуването му, а във втората част, такава, каквато ако SPARTACUS беше отворен би предоставял на своите фенове.

Ди-джеите и резидент танцьорите на Yalta, както и специално поканените за вечерта обещават да се погрижат за това. Съорганизатори на партито са `LIQUID ENTERTAINMENT`, които стоят зад тематични партита като DISCOTНEQUE, SUN.FUN, HALLOWEEN /You Are So Sexy Nightmare.../, CHRISTMAS WILL BE HOT.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !