Теди Кацарова и Акага заплениха финландската публика

13.03.2008 14:06 | Видян 3506 пъти

Теди Кацарова и Акага заплениха финландската публика

Само преди няколко дни българските звезди представиха съвместното си шоу в най-модерния клуб за жива музика във Финладния – „Аполо”. Сцената на заведението е оборудвана с най-съвременни звук, осветление и невероятни мултимедиините екрани. Клубът може да побере над 2000 души, а при гостуването на  Теди и Акага е бил претъпкан. Родните музиканти отдавна са известни във Финландия и това е причината да бъдат поканени в Аполо, където се изявяват само най-известните финландски музиканти.
„Беше невероятно!- споделя Теди Кацарова – Открихме с „I’m going out” на Дияна Рос. Шоуто кръстихме „Disco Fever” и изпълнихме най-големите хитове на 70-те. Бяхме се подготвили и с характерните за онова време перуки, черни очила и лъскави костюми. Публиката беше екзалтирана, едва ни пуснаха да се приберем в гримьорните след поредица от бисове.”
Акага заминаха за Скандинавието веднага след промоцията на съвместния им сингъл с Дичо – „Пътувам”. Макар и от разстояние, групата се радва на успеха на песента, която вече е сред най-теглените от абонатите на мобилните оператори.
Дуетният партньор на Акага - Дичо, често може да бъде видян в българския телевизионен ефир и в музикалните клубове в цялата страна, където любимецът на публиката има „тежката” задача да представя на живо прекрасната балада „Пътувам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !