Иван & Андрей разясниха дали ще гръмнат силиконовите гърди на 85 000 жени в света

15.04.2010 15:00 | Видян 7524 пъти

Иван & Андрей разясниха дали ще гръмнат силиконовите гърди на 85 000 жени в света

Вчера в пресата излезе притеснителната новина, че 85 000 жени в света носят в гърдите си дефектни силиконови импланти, които могат да гръмнат всеки момент. Силно обезпокоени от тази потресаваща вест водещите Иван & Андрей поканиха в шоуто си пластичния хирург д-р Николай Георгиев, както и телевизионната водеща Симона Първанова и поп-фолк певицата Румина, тъй като и двете имат силиконов бюст. Д-р Георгиев опроверга тази новина, защото според него не отговаря на истината и това са пълни глупости. Той успокои силиконовите красавици с думите: „Не може да експлоадират в никакъв случай!”. Той допълни: „Няма риск, докато имплантите са здрави. Може да се спукат, ако са некачествени!”. Пластичният хирург увери, че силиконовите гърди не създават проблем за забременяване, нито пък за кърмене. Докторът препоръча: „Имплантите трябва да се сменят на 10-15 години”. Той посъветва още жените с проблемни импланти да правят консултация с лекар на всеки шест месеца, защото все още няма достатъчно информация, какво има в този гел и не се знае какъв може да е резултатът.

Симона Първанова обясни, че си е сложила силикон, за да се чувства по-комфортно, а не защото е търсила повече мъжко внимание. Искала е да се чувства удобно, обличайки рокля с гол гръб. Точно след като си е  сложила силикон, е скъсала с гаджето си - футболист. В момента е „щастлива свободна жена”. ТВ водещата посъветва жените, които искат да си сложат силикон, да изберат най-добрия хирург. Тя смята, че „уголемяването на бюста е допълване на пейзажа, а не релеф на празна картина”. 

Другата гостенка на Иван & Андрей – поп-фолк певицата Румина. Тя много се чудила дали да си сложи силикон. Ходила на много консултации и накрая се решила. Като е прочела статията във вестника, веднага се е обадила на хирурга си и го попитала дали нейните гърди са от този проблемен вид, а той я успокоил, че не са.

На финала на предаването хирургът показа три импланта в различни форми. След което разряза два импланта и показа, че те са компактни и не текат. „Няма начин да се стичат и да ги намериш в петите” – пошегува се Георгиев. Първият имплант изобщо не потече, а на вторият излезе вътрешността, която бе сбита като гел.

Тази вечер се пригответе за динамично шоу на живо заедно с журналистката Соня Колтуклиева, актрисата с шармантното име Касиел Ноа Ашер, сексапилната водеща на прогнозата за времето по Нова ТВ - Деси Банова, както и скандалната поп-фолк изкусителка Ивена!Те ще коментират бурните събития от Къщата на „Биг Брадър Фемили”!Очаквайте и ексклузивно интервю с изгонените семейства след Биг Брадър лайф!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !