Мария Илиева търси мъж с кастинг

13.04.2010 15:45 | Видян 9773 пъти

Мария Илиева търси мъж с кастинг

Мария Илиева най-после повдигна завесата около личния си живот. Певицата, която с еднаква лекота и шик се справя с поп музиката и с джаза, обяви кастинг за мъж пред камерата на BLife - да е над 1,90 и да я обожава. Тя сподели, че вече може да има семейство и деца, но все още издирва адекватния партньор, пише в. Стандарт.

"Вдетинявам се, когато видя малчугани. Готова съм да бъда майка. Достатъчно отговорна съм за такава стъпка, освен това съм запазила способността да правя щастлив човека до мен", признава Мария.
Интимните кавалери в живота й досега винаги остават в мъгла просто защото никой от тях не е подходящият. Красивата брюнетка е категорична - ще говори съвсем конкретно за мъжа до себе си, когато е сигурна, че той е избраникът за цял живот. "Тогава ще бъда най-щастлива да го покажа и да го представя. Да е атлетичен, да има яхта и да съм като богиня за него", сериозно се шегува Мария. Всъщност около нея обикновено витаят митове, които я свързват с нашумели имена на заможни и талантливи мъжкари от развлеклателната индустрия.

Макар Мария да беше в клуб The Big Apple в "Син сити", където я "хвана" камерата на Бареков, тя не се качи на сцената. Дамата подкрепи своите открития от лейбъла StereoRoom, който създаде преди почти две години и половина. Криста, B.O.Y.A.N. и най-новото попълнение - Мона, се развихриха на сцената на Голямата ябълка.

Мария коментира и сериозните проблеми на съвременната поп музика в България. Като за много нейни колеги, и за нея средата, в която твори, е неблагоприятна. Но все пак тя не се притеснява за бъдещето. Свикнала е животът да й поднася неочаквани изненади, като това, да направи песен с американския продуцент, диджей и вокалист Кийт Томпсън. Дуетният им сингъл Truly, в който те отправят послание за любов без предразсъдъци, беше представен миналата есен. Парчето, което Кийт Томпсън написва специално за Мария, се радва на голям успех по света, цяла седмица то беше начело на класациите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !