Глория взе родата на работа

10.04.2010 09:00 | Видян 22457 пъти | Гласували 2

Глория взе родата на работа

Най-свежата клюка във фолка, до която се добра СЛАВА, е че примата Глория неотдавна се разделила с мениджъра си Стоян Апостолов, който близо 12 години се грижеше изцяло за делата й. Типично по български двамата се скарали за пари. Злобари разправят, че Стоянчо няколко пъти преметнал амбициозната русенка, а освен това бил длъжник на половин София, което влияело лошо на имиджа й.

Гло обаче бързо вкарала резервни играчи в обкръжението си. Тъй като нямала особено голям избор тя взела на работа братовчед си Наско Колев, за да да й помага при участията. В зората на чалгата роднината й се прочу за кратко, след като бившият мъж на примата - Илия Загоров, му написа песен. Клипът дори се завъртя по чалга каналите. Нереализиралият се “славей” има още едно култово парче, което се казва Кукуригу, кудкудяк.

Наспоследък певицата, която отпразнува 15 години на сцената е сама и няма мъж до себе си, ако се вярва на светската мълва. Преди няколко месеца тя сама призна, че има по-младо гадже, но впоследствие прозряла, че не е принц, а жабок. За разлика от идолката й Цеца, която все още ходи с 23-годишния модел Цвеле.
При последната си изява на чалга парти Гло почти не обели дума с някой от фолк-гилдията. През цялото време тя стоеше права с новите си “асистенти” и похапваше нервно от обща купа с бадеми. При молба на неин фен от ромски произход да се снимат, тя се съгласи, но с уговорката да внимава с роклята й. Звездата се беше изтупала в розовия кожен тоалет от последния й клип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !