Теодора все пак изигра любовницата

08.04.2010 13:15 | Видян 8427 пъти

Теодора все пак изигра любовницата

Теодора влезе в ролята на любовница, но не в реалния живот, а пред обектива на камерата. Въпреки че първоначалното намерение на звездата на Diapason Records бе да не прави видео към най-новата си песен Любовница, огромният интерес към парчето я накара да промени мнението си. Атрактивната певица засне видео, малко преди да замине да отпразнува своя годеж в съседна Гърция. Клипът можете да видите от единствено в ефира на Фен ТВ.
Синеоката хубавица беше решила да не прави видео към парчето Любовница, тъй като е готова с много нови песни и идеята й беше да заснеме клип към друга песен. Но след като видяла колко добре се приема парчето по участия, решила да зарадва почитателите си и с клип.
„Реших да заложа на имиджово видео. Заснехме го малко преди празниците и съм доволна, че толкова бързо се получи”, сподели певицата. За стайлинга на Теди в клипа се е погрижила Тони, за грима – Аделина, а за косата – Жоро.
Теодора и режисьорът на видеото Ненчо Касъмов, с когото имат връзка от 6 години, поверили постпродукцията изцяло в ръцете на екипа и решили да отделят малко време и за себе си. Двамата прекараха празниците в съседна Гърция, където отпразнуваха своя годеж. Преди около месец любимия на певицата я дари с диамантен пръстен. Възпрепятствани от множеството си професионални ангажименти обаче, нямаха възможност да отпразнуват знаменателното събитие както трябва. Ето защо сега двамата се отправиха към една любима тяхна дестинация – южната ни съседка, където прекараха няколко романтични дни.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !