Видеоклипът към Песен за живота на Хилда Казасян е готов

08.04.2010 11:00 | Видян 6685 пъти

Видеоклипът към Песен за живота на Хилда Казасян е готов

Видеоклипът към песента, символ на глобалната благотворителна кампанията “1опаковка=1ваксина” на Pampers & UNICEF “Песен за живота”, вече е факт. Клипът съдържа уникални кадри от посещението на Ива Дойчинова (посланик на добра воля на кампанията) в Африка миналата година, където бяха дарени животоспасяващите ваксини срещу “тихия убиец”, както наричат  болестта тетанус.

Джаз-певицата Хилда Казасян записа “Песен за живота” по музика на Брамс специално за кампанията “1 опаковка=1 ваксина”. Хилда се включи в инициативата като Музикален посланик за 2010 г. за България и изпя на живо песента на 30 март, като по този начин даде старт на кампанията „1 опаковка=1 ваксина” за България. Освен нея в концерта се включиха дуетът Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Деси Добрева, Графа и Любо Киров.
В България кампанията “1 опаковка = 1 ваксина” има за цел да се съберат средства за ваксини против тетанус за нуждаещите се майки и техните новородени. От всеки продаден специално маркиран пакет пелени след 1-ви април, Pampers ще дарява средства, необходими за закупуването на 1 ваксина.

Глобалната кампания на Pampers & UNICEF „1опаковка=1ваксина” е хуманитарна социално-отговорна инициатива с цел събиране средства за ваксини за имунизацията против тетанус на новородените деца и бременните жени в 47 развиващи се страни. До момента са събрани 200 милиона ваксини в глобален мащаб.
В България, кампанията се провежда за втора година и благодарение на помощта на хиляди български семейства, тя показа отлични резултати -  885 220 дарени ваксини. Кампанията бе успешна и заради подкрепата на Ива Дойчинова (посланик на добра воля на кампанията), Богдана Трифонова, Гала Будева, Ана Пападопулу, Наталия Симеонова, Радост Драганова, Екатерина Дафовска, Тити Папазов, Георги Енчев, както и Ралица Груева (представител на българските майки), които дадоха пример със своята социална ангажираност и вяра в благородната кауза.
Pampers & UNICEF вярват, че с помощта на милиони майки по света до 2012 година ще елиминира болестта тетанус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !