Албена Михова ще води наградите на Фен ТВ

06.04.2010 15:15 | Видян 5856 пъти

Албена Михова ще води наградите на Фен ТВ

Актрисата Албена Михова ще бъде водещ на церемонията на третите годишни музикални награди на Фен ТВ. Шоуто ще бъде на 13 април под купола на цирк Балкански с начален час 19.00 часа. Албена се превърна в любимка на народа с превъплъщенията си в най-известните шоу предавания през последните 15 години, като емблематични станаха ролите й в „Бай Брадър” и „Пълна лудница”.

„Наградите в цирк Балкански ще бъдат много атрактивни и ще се постараем максимално церемонията да бъде динамична и любопитна за всички присъстващи, както и за телевизионните зрители. Албена Михова е страхотна актриса и със сигурност ще се забавляваме”, каза режисьорът на церемонията Николай Нанков.
Над 20 изпълнители от популярната българска музика и фолклора ще забавляват гостите на годишните награди, като зрителите ще станат свидетели и на интересни премиери. С нови дуети ще се представят Радостина Паньова и Нели Рангелова, Ивена и Теньо Гогов, Софи Маринова и Устата, както и нашумелите дебютантки Дебора и Кристиана. В полунощ на 10 април ще приключи гласуването от страна на зрителите на Фен ТВ в отделните категории, което ще определи крайните победители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !