Лиъм Галахър иска собствена линия секс играчки

05.04.2010 09:30 | Видян 3400 пъти

Лиъм Галахър иска собствена линия секс играчки

Музикантът Лиъм Галахър, който вече има своя собствена линия за дрехи, иска да разшири своите продукти за жени, като произвежда друг тип “предмети“, предназначени за дамите. Галахър е замисли да пусне на пазара нови иновативни секс играчки.

Модната линия на фронтмена на британската група "Оейзис" Pretty Green пожъна успехи, затова музикантът е решил да разшири дейността си. "Мога да правя бикини и всички видове вибратори", увери певецът, цитиран от БГНЕС. Галахър е изключително доволен от добрия резултат, който постигна модната му марка и вярва, че нещата могат да станат още по-добри, особено след като хора, които не са фенове на "Оейзис", намират дрехите му за чудесни.

В същото време бившият фронтмен на рок-бандата заяви пред медиите, че вече не желае да използва Tweeter, тъй като за него тя е „оръжие” срещу известните хора. Галахър обяви, че ще ползва социалната мрежа срещу своите съперници и вече започна атаките. На страницата си в сайта скандалният певец нарече британската рок знаменитост Том Кларк „малък нещастник”. Освен това, Галахър нападна и британския актьор Питър Кей, назовавайки го „дебел тъпак”, след като комикът се подигра публично с поведението на фронтмена на Британските музикални награди.

Явно Галахър не е проучил, че луксозните марки вече са в социалните мрежи, където намират хиляди нови последователи. Дрехите и секс играчките на Лиъм ще явно ще заложат на други канали за продажба.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !